×

Uyarı

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 367
Fatih Kepenk Tamiri

Fatih Kepenk Tamiri, fatih otomatik kepenk tamiri

Fatih kepenk tamiri , otomatık kepenk servisi

 

istanbulin eski yerleşim semtlerinden fatihte 436,539 kişinin yaşadisi semtte 4000,000 askın dükan bulmaktadır buların coğu tekstil fastfood agırlıklı olmakla coğu dükkan otomatik ve motorlu kepenk kullanmaktadır bu kepenklerde oluşan arizalarda vatandasımıza yardımcı olmak bız Kepenk Tamiri olarak hızmete her zaman hazır bulunuyoruz bu kepenklerin tamirini en hızlı şekilde yapmak  7/24 bizim isimizdir bize telfonla hızlı bir sekilde ulasabilirsiniz.

 

 

Kepenk Tamiri nedir ?

Kepenk , özellikle iş yerlerinde kapı ve pencereleri dışarıdan gelecek her türlü müdehaleye karşı koruyan, sac’dan veya metal gibi malzemelerden yapılan üründür. Eski yıllarda kepenkler çok ağır ve hantaldı. İşyeri sahipleri eski kepenkleri kapatıp açmada büyük zorluklar yaşardı. Fakat, günümüzde bir çok kepenk çeşidi bulunmaktadır.

 

Kepenk tamiri fatih semtleri:

Fatih ilçesinde toplam 56 mahalle bulundu. Aksaray Mahallesi Akşemsettin Mahallesi Alemdar Mahallesi Ali Kuşçu Mahallesi Atikali Mahallesi Ayvansaray Mahallesi Balabanağa Mahallesi Balat Mahallesi Beyazıt Mahallesi Binbirdirek Mahallesi Cankurtaran Mahallesi Cerrahpaşa Mahallesi Cibali Mahallesi Demirtaş Mahallesi Dervişali Mahallesi Emin Sinan Mahallesi Hacı Kadın Mahallesi Haseki Sultan Mahallesi Hırka-İ Şerif Mahallesi Hobyar Mahallesi Hoca Gıyasettin Mahallesi Hoca Paşa Mahallesi İskenderpaşa Mahallesi Kalenderhane Mahallesi Karagümrük Mahallesi Katip Kasım Mahallesi Kemal Paşa Mahallesi Kocamustafapaşa Mahallesi Küçük Ayasofya Mahallesi Mercan Mahallesi Mesih Paşa Mahallesi Mevlanakapı Mahallesi Mimar Hayrettin Mahallesi Mimar Kemalettin Mahallesi Molla Gürani Mahallesi Mollafenari Mahallesi Mollahüsrev Mahallesi Muhsine Hatun Mahallesi Nişanca Mahallesi Rüstem Paşa Mahallesi Saraç İshak Mahallesi Seyyid Ömer Mahallesi Silivrikapı Mahallesi Sultan Ahmet Mahallesi Sururi Mahallesi Süleymaniye Mahallesi Sümbül Efendi Mahallesi Şehremini Mahallesi Şehsuvar Bey Mahallesi Tahtakale Mahallesi Taya Hatun Mahallesi Topkapı Mahallesi Yavuz Sinan Mahallesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi Yedikule Mahallesi Zeyrek Mahallesi

 

istanbul Fatih:

Nüfus: 455.498
Nüfus Yoğunluğu: 26794 kişi/km2
Yüzölçümü: 17 km2
Mahalle Sayısı: 57
Koordinatlar: 41°01'21, N°28'56 Fatih, Suriçi’ndeki Eminönü ve Fatih ilçelerinin birleştirilmesi ile tek bir ilçeye dönüşmüştür. Bugün Fatih ilçesine bağlı bir semt olan Eminönü, 1928'de İstanbul Merkez ilçesinin ikiye ayrılmasıyla ilçe haline gelmişti. Fatih ise, İstanbul’un merkez ilçesinde yer alan bir şube idi. 8 Mart 1984 yılında yapılan bir düzenlemeyle İstanbul, Büyükşehir Belediyesi’ne dönüştürülmüş; Fatih ise Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı bir ilçe belediyesi durumuna getirilmişti. Ancak 29 Mart 2009 tarihinde yürürlüğe giren 5757 sayılı kanunla (*), Tarihi Yarımada’nın iki ilçesi, “Fatih” adı altında tek bir ilçeye dönüştürülmüştür. Kuzeyinde Eyüp ilçesi, kuzeydoğusunda Haliç, güneyde Marmara, batıda Zeytinburnu ve kuzeybatıda Bayrampaşa ilçelerine komşu olan Tarihi Yarımada Fatih, Suriçi dediğimiz bölgede yer alır. Fatih ilçesi 57 mahalleden oluşur. Yüzölçümü 15,6 km2 olan Fatih’in 2008 Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi ile yapılan sayım sonuçlarına göre nüfusu 443.955’tir. (2000 nüfus sayımı sonucu Fatih 403,508; Eminönü 55,635’tir.) Kilometrekareye düşen nüfus, 28,458 kişidir. Tarihi Yarımada’nın tamamını kaplayan Fatih, adını 1453 yılında İstanbul’u fetheden Osmanlı hükümdarı Fatih Sultan Mehmet'ten almaktadır. İstanbul'un fethinden sonra Sultan II. Mehmed Han’ın emriyle İstanbul’un dördüncü tepesine inşa edilen Fatih Cami’nin etrafında gelişmeye başlayan Fatih, hızla klasik bir Osmanlı-Türk şehri halini almıştır. Günümüze kadar ulaşabilen ahşap evleri, cami ve medreseleri, sıbyan mektepleri ve çeşmeleri ile Osmanlı-Türk yaşam tarzının ve mimarisinin en güzel örneklerinin görülebileceği bir merkez olan Fatih, bu mistik havasının yanı sıra Roma ve Bizans gibi çok önemli uygarlıkların seçkin eserlerini de bünyesinde barındırmaktadır. Fatih, sahip olduğu özellikler dolayısıyla “İlk İstanbul” veya “Asıl İstanbul” olarak da anılmaktadır. Tarihi Yarımada Fatih, Roma İmparatorluğu’nun en önemli merkezlerinden biri olma özelliğine sahip bir yer olmasının yanında 1058 yıl Bizans’a, 469 yıl Osmanlı Devleti’ne başkentlik yapmıştır. Bu özelliği dolayısıyla Tarihi Yarımada’da bu üç önemli medeniyete ait çok önemli eserleri bir arada görmek mümkündür. Ancak, Yenikapı’daki Marmaray Projesi çalışmaları sırasında bulunan son bulgularla ilçenin tarihinin, 8500 yıl öncesine kadar gittiği belirlenmiştir. Bilinen dünya tarihinin de yeniden yazılmasına neden olacak bu bulgular, Fatih’in tarihi ve kültürel açıdan önemini daha da artırmıştır.


Yazdır